036 5290 007

Hygiëne is van
essentie voor een goede werkplek

Hygiëne is een belangrijk punt, maar laten we vooral ook niet de verzekering vergeten welke het onderhoud van de computer [stofvrij houden van technische hardware] enorm belangrijk vinden om schade te voorkomen.

Home » Computerreiniging en ICT hardware schoonmaak

Computers en toebehoren zijn apparatuur die vandaag de dag niet meer weg te denken zijn op de werkplek van tegenwoordig. Computers, toetsenborden, monitoren, muizen, printers en telefoontoestellen zijn apparatuur die dagelijks en op elk kantoor door meerdere mensen gebruikt worden. Het zogeheten „nieuwe werken”. Deze zijn dan ook onderhevig aan allerlei soorten vervuiling zoals: stof, huidvet, nicotineaanslag, etensresten, koffie en haar. Computerreiniging is dan de oplossing.

Tevens trekken dit soort apparatuur nou eenmaal dagelijks een grote hoeveelheid stof en vuil aan doordat de koelventilatoren continu permanent lucht aanzuigen. Computerreiniging met een periodieke frequentie is dan ook een pre. Win adviseren dan ook om een computer minimaal twee keer per jaar schoon te maken.

Computer Cleaning krijgt deze apparatuur weer schoon en stofvrij voor een fractie van de aanschafwaarde, alle apparatuur wordt met een anti-statische reiniger afgenomen wat een snelle hervervuiling voorkomt.

Enkele feiten waarom computerreiniging tegenwoordig niet als een ondergeschoven kindje kan worden behandelt:

– Op een toetsenbord van een computer komen wel 400x zoveel bacteriën voor als op een toiletbril.
– Hierdoor heeft een werknemer veel meer kans op bijvoorbeeld een verkoudheid of huidirritatie door computerverontreiniging of vieze toetsenborden.

 Specialistisch reinigen:

– Computers, tablets en laptops
– Toetsenborden en muizen
– Printers en faxen
– Kopieerapparaten
– Telefoons, mobiele telefoons
– Complete systemen

Computerreiniging voor wie:

– Middelgrote en grote bedrijven, met werkplekken vanaf 50 stuks, en kleinere server ruimtes tot zeer grote complexe server ruimtes
– Overheidsgebouwen
– Ziekenhuizen en grotere verzorgingstehuizen of zorginstellingen
– Beveiligde server ruimtes waar veel dataverkeer wordt ontvangen en verzonden
– Onderaanneming van de reguliere schoonmaakbedrijven, dit is dan een onderdeel van het periodiek onderhoud of de specialistische reiniging van computers of computervloeren

WAAROM UW COMPUTER REINIGEN?

Computers trekken stof aan. Als het stof zich ophoopt werkt het verstoppend, waardoor de warmte uit de computer steeds moeilijker worden afgevoerd. De onderdelen worden steeds heter en de levensduur wordt verkort. Ook kan door hitte de computer trager gaan lopen. Uiteindelijk kan de computer zelfs vastlopen door oververhitting! Helemaal niet nodig, want door goed onderhoud kan oververhitting worden voorkomen.

Kies voor een professionele toetsenbord reiniging

Toetsenbord reiniging door een gespecialiseerd bedrijf is alles behalve overbodig. Het onderwerp ‘vieze werkplek’ zoals een vies toetsenbord en de ergernis bij medewerkers is ieder jaar namelijk weer actueel nieuws. Wanneer u een toetsenbord wilt laten reinigen is Computer-Cleaning.nl de juiste partij voor u.

Toetsenbord reiniging is hard nodig

Waarom moet er voor het reinigen van een toetsenbord een gespecialiseerd bedrijf worden ingeschakeld? Deze service is niet standaard meegenomen in het schoonmaakcontract. Hoewel uit onderzoek blijkt dat een toetsenbord veel bacteriën bevat op en tussen de toetsen.

De reguliere schoonmaakmedewerker is niet bevoegd of deskundig genoeg om kwetsbare apparatuur, zoals het toetsenbord van een computer, grondig en regelmatig schoon te maken. Dit terwijl ICT-apparatuur een essentiële rol speelt bij de werkzaamheden van kantoormedewerkers. Logisch dat zij dus gaan klagen.

Binnen 24 uur

Waarom kiezen voor Computer Cleaning

  • Toetsenborden en muizen
  • Printer, faxen, kopieërapparaat
  • Computer, laptops en tablets
  • Complete systemen
  • Complete serverruimtes
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Specialistische aanpak