036 5290 007

Hygiëne is van
essentie voor een goede werkplek

Hygiëne is een belangrijk punt, maar laten we vooral ook niet de verzekering vergeten welke het onderhoud van de computer [stofvrij houden van technische hardware] enorm belangrijk vinden om schade te voorkomen.

Home » Wij zijn Computer Cleaning

Het bedrijf Computer Cleaning

Onze achtergrond
Computer Cleaning is een full service computer technisch bedrijf, welke zich richt op onderhouden van technische producten cleanen en onderhouden, repareren. Ons doel is dan ook duidelijk, zorgen dat alles werkt en blijft werken, zodat u als klant geen zorgen heeft.

Het bedrijf is ontstaan in het jaar 1999, sindsdien zijn wij gegroeid tot een bedrijf met ruim 25 medewerkers. Het leveren van kwaliteit en het geven van persoonlijke aandacht is voor ons zeer belangrijk; vandaar dat wij als bedrijf niet van plan zijn groter te groeien dan noodzakelijk is. Wij vinden het spreekwoord “Klein maar fijn” en ruimte voor persoonlijke aandacht beter bij ons passen.

Uit ervaring weten wij als geen ander dat er juist op de verkeerde momenten een storing om de hoek komt kijken. Ons bedrijf staat er bekend om snel en juist te handelen bij problemen. Zowel on-site bij u op locatie, als via onze helpdesk of remote.

Zo houden we niet van moeilijk doen; u moet snel en direct geholpen kunnen worden. Vandaar dat u een vast aanspreekpunt krijgt voor al uw vragen en problemen. Daarnaast kunt u altijd ons hoofdkantoor bellen waar de agenda’s van alle medewerkers worden beheerd.

Technisch onderhoud is belangrijk
In een economie waar alles doormiddel van techniek draait is het van groot belang
dat alles goed draait en blijft draaien. Als Full service bedrijf doen wij zowel het onderhoud van het technische systeem als ook reparatie van goederen welke niet meer juist functioneren. Hygiëne is een belangrijk punt, maar laten we vooral ook niet de verzekering vergeten welke het onderhoud van de computer [stofvrij houden van technische hardware] enorm belangrijk vinden om schade te voorkomen.

Binnen 24 uur

Waarom kiezen voor Computer Cleaning

  • Toetsenborden en muizen
  • Printer, faxen, kopieërapparaat
  • Computer, laptops en tablets
  • Complete systemen
  • Complete serverruimtes
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Specialistische aanpak