036 5290 007

Hygiëne is van
essentie voor een goede werkplek

Hygiëne is een belangrijk punt, maar laten we vooral ook niet de verzekering vergeten welke het onderhoud van de computer [stofvrij houden van technische hardware] enorm belangrijk vinden om schade te voorkomen.

Home » Wij zijn Computer Cleaning

Het bedrijf Computer Cleaning

Vragen, advies of hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of hoe onze reinigingsdiensten u kan helpen?

Bekijk hier onze veel gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heeft u een speciale wens of een afwijkende situatie? Wij helpen u graag. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij met oog voor hygiëne op “bijna” alles wel een oplossing te vinden.

Waarom schoonhouden?

Professionele reiniging van serverruimte en datacenter cleaning zorgt ervoor dat er geen stof in de apparatuur terecht komt. Doorgaans zijn de ruimten al goed beveiligd tegen brand, dataverlies, back-up van de stroomvoorziening, luchtbevochtiging en koeling. Het professioneel laten reinigen, op structurele basis, is de volgende stap om de MER en SER-ruimtes in topconditie te houden.

Wat is professionele reiniging?

Het schoonhouden van serverruimtes en datacenters is specialistisch werk, dat geen deel uit maakt van het reguliere schoonmaakonderhoud. Professionele reiniging houdt in dat het werk wordt uitgevoerd door experts. Dit zijn gekwalificeerde mensen met voldoende training (VCA, ESD, Cleanroom, NEN 3140). Daarnaast hebben zij ruime ervaring in het reinigen van kritische ruimten. Ook dienen de middelen die ze gebruiken geschikt te zijn. Middelen zoals ESD veilige borstels, ESD stofzuigers met HEPA-filter, ESD kleding, ESD schoenen en ESD handschoenen zijn hiervoor de basis. De afkorting ESD staat voor Electro Static Discharge. ESD betekent in het Nederlands: elektrostatische ontlading.

Hoe reinigen jullie?

Computer Cleaning is een betrouwbare organisatie die zich sinds 1999 uitsluitend bezighoudt met het reinigen van IT-middelen. Met ruim 25 inzetbare professionele onderhoudsspecialisten bent u altijd verzekerd van een geborgd proces. Onze professionele medewerkers werken volgens getoetste en gecontroleerde protocollen. Zij volgen uitsluitend de ISO 14644-1-normen (cleaning standards) om uitstekende reinigingsresultaten te bereiken.

Binnen 24 uur

Waarom kiezen voor Computer Cleaning

  • Toetsenborden en muizen
  • Printer, faxen, kopieërapparaat
  • Computer, laptops en tablets
  • Complete systemen
  • Complete serverruimtes
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Specialistische aanpak