036 5290 007

Hygiëne is van
essentie voor een goede werkplek

Hygiëne is een belangrijk punt, maar laten we vooral ook niet de verzekering vergeten welke het onderhoud van de computer [stofvrij houden van technische hardware] enorm belangrijk vinden om schade te voorkomen.

Home » Toetsenbord schoonmaak – computer reiniging – werkplek corona vrij

Waar mensen werken maken mensen vuil, simpel gezegd steeds vaker eet je even snel een broodje bij de computer. Een vies toetsenbord is dan ook steeds vaker de oorzaak van hygiene problemen. Het jaarlijks laten schoonmaken van het toetsenbord en muis en het direct laten behandelen met een pure alcohol behandeling zal ziekte kunnen voorkomen. MegaSnel ICT computercleaning kan eenmalig of jaarlijks deze speciale behandeling uitvoeren.

Toetsenbord reiniging

Zakelijk de toetsenborden laten reinigen en desinfecteren? Wij weten daar wel raad mee! Al vanaf 50 stuks mogelijk, zowel bij u op locatie als ook met onze unieke haal en breng service.

Bacteriën of virussen op toetsenbord en muis

Bacteriën of virussen we in contact met komen zijn gemakkelijk overgedragen via onze handen. Dat is de reden waarom de handen wassen tijdens koude en griep seizoen zo belangrijk is, en het is daarom van belang te computer toetsenborden te ontsmetten. Goede reiniging en ontsmetting is vooral belangrijk in een openbare instelling, waar veel mensen gebruik maken van het zelfde toetsenbord; echter, zelfs als u de enige die bent met behulp van uw computer. MegaSnel ICT weet raad met deze problemen, vanaf 50 werkplekken reinigen wij de toetsenborden en muizen, de computers en zelfs de telefoon.

Buikgriep voorkomen / Corona ? Reinig uw toetsenbord

Toetsenborden die niet regelmatig gepoetst worden, zijn ontzettend smerig. Uit onderzoek van de Universiteit van Arizona blijkt dat er op een vierkante centimeter van een toetsenbord gemiddeld 511 bacteriën rondhangen. Ter vergelijking: een normale wc-bril bevat er zo’n acht per vierkante centimeter. De computermuis is ook al zo vies. Op elke vierkante centimeter bevinden zich zo’n 260 bacteriën. Als je pech hebt, kun je iets oplopen van vervuilde kantoorapparatuur. Een buikgriepje bijvoorbeeld. Liever geen risico lopen? De onderzoekers van de Universiteit van Arizona stellen dat het regelmatig schoonmaken van een toetsenbord en muis met een desinfecterend doekje het aantal bacteriën met 99 procent kan verlagen. Af en toe je handen wassen, kan ook geen kwaad.

Computer schoonmaak offerte aanvragen

Uw computer, toetsenbord en muis laten reinigen ? vraag bij ons een offerte aan voor het best bij u passende pakket met een scherpe prijs.

Binnen 24 uur

Waarom kiezen voor Computer Cleaning

  • Toetsenborden en muizen
  • Printer, faxen, kopieërapparaat
  • Computer, laptops en tablets
  • Complete systemen
  • Complete serverruimtes
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Specialistische aanpak